Öltöztetős játékok

Az öltöztetős játékok a lányos játékok egyik legnépszerűbb témája. Az öltöztetős játékok lényege, hogy kiélheted a benned rejlő divatdiktátort és úgy öltöztetheted modelljeidet mint a kifutók nagy sztárjai, a divat tervezők. És ezekben az öltöztetős játékokban a modellek nagyon változatosak lehetnek, ahogy a ruhák is!

Friss topikok

Öltöztetős játékok

2013.09.18. 10:45 Thou

öltöztetős játékokAz öltöztetős játékok a lányos játékok egyik kategóriája. Ezeket a játékokat is a lányoknak célzottan készítették, annyiban térnek el a többi hasonló típusú játéktól, hogy egyetlen egy, vagy egy jól behatárolható témára koncentrálnak. Az öltöztetős játékok lényege, hogy egy-egy modellt, megadott ruha kollekcióból a lehető legcsinosabban öltöztessük fel. Ebben csak a ruha készletre és a fantáziánkra támaszkodhatunk. Minden más lényegtelen.

Az öltöztetős játékok néha persze, nem csak erre a feladatra koncentrálnak. Sokszor teljes körű "party szolgáltatást" kell adnunk, azaz nem csak a ruhák kiválasztása a feladatunk, hanem sokszor a sminket és a modell haját is nekünk kell elkészítenünk. Az interneten szerencsére nagyon sok ilyen játékot találhatunk, ezekre specializált oldalakon

Egyes játékokkal foglalkozó oldalak kifejezetten az öltözős játékokra specializálódtak, míg másoknál ez akár csak a többi játék, egy kategóriaként jelenik meg. 

Bármilyen oldalt is látogatunk ezek közül az biztos, hogy számtalan ilyen játékhoz juthatunk hozzá. A Google keresője ebben nagy segítségünkre lehet. Jó szórakozást hozzájuk.

És hogy ne kelljen sokat keresgélned, itt is találsz most egy ilyen öltöztetős játékot:

Szólj hozzá!

Címkék: online játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játék öltöztetős játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://oltoztetos-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr255521962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása