Öltöztetős játékok

Az öltöztetős játékok a lányos játékok egyik legnépszerűbb témája. Az öltöztetős játékok lényege, hogy kiélheted a benned rejlő divatdiktátort és úgy öltöztetheted modelljeidet mint a kifutók nagy sztárjai, a divat tervezők. És ezekben az öltöztetős játékokban a modellek nagyon változatosak lehetnek, ahogy a ruhák is!

Friss topikok

Öltöztetős játékok újra

2013.11.19. 11:41 Thou

A csinos, elegáns, vagy éppen extrém és figyelmet felhívó öltözetekre, mindíg volt szükség. Viszont nagyon kevesen tudják, az egyéniségüknek megfelelő ruhát kollegkciót össze állítani. Az online öltöztetős játékok lényege, hogy pont ezt gyakorolhatod modelljeid segítségével. 

Ezek a modellek, lehetnek férfiak, nők, fiúk, lányok, de sokszor még állatokat is megtalálni közöttük. Az egyes alkalmak, amelyekre fel kell öltöztetned a modelljeidet legalább ennyire változatosak lehetnek. Vannak itt randevúk, különféle sport események, szabadidős tevékenységek, vagy akár állás interjúk is.

Az öltöztetős játékok alapvetően nőknek, lányoknak készülnek, de nem csak nekik! Nagyon sok olyan stylist van, amely az erősebb nemhez tartozik.

Éppen ezért fiúkat is szívesen látunk az oldalunkon, ahol egyre bővülő játék kínálattal állunk a rendelkezésetekre. Persze nálunk nem csak ezek a játékok találhatóak meg. Rengeteg egyéb játékot is találsz, így érdemes megnézned a többi kategóriát is!

Szólj hozzá!

Címkék: játékok online játékok öltöztetős játék öltöztetős játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://oltoztetos-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr635643769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása